Arian Cani puth Shendije Mujajn dhe i fut doren ne prapanice ne publik (VIDEO)
Arian Cani puth Shendije Mujajn dhe i fut doren ne prapanice ne publik...Seshte me e cuditshme te degjosh keto nga Arjani pasi e ka bere te rruges qe ti puthe te gjitha femrat seksi qe shkojn ne studion e tij...
Nuk i ka shpetuar as Shkendija por dihet se per ca eshte e njohur Shkendija dhe nuk mund ta lejonte ti hikte dhe ky rast dhe ka perfitua me se miri duke i futur duart ne publik....

Shikoni Videon ne linkun e meposhtem:Bienvenue dans notre page :

Commentaires